Kdo smo?

“Največja nagrada za človekov trud ni tisto, kar bo zanj dobil, temveč tisto, kar bo postal.” John Ruskin

 

Tudi mi se trudimo držati zgornjega mota in ravno zaradi tega smo na trgu že dve desetletji. Smo družinsko podjetje, katerega glavna dejavnost je stavbno kleparstvo. Izdelujemo in montiramo vse vrste kleparskih izdelkov (žlebovi, obrobe, odtočne cevi, kolena, kotlički,…) iz različnih vrst ter barv kovine.

Krovstvo in kleparstvo Pirc

Skupaj z našimi poslovnimi partnerji izvajamo tudi krovska ter tesarska dela, saj se zavedamo potreb naših strank, ki v poplavi najrazličnejših ponudnikov in informacij želijo imeti vse na enem mestu.

V zadnjem času je trend izdelovanja ravnih streh, tako za poslovne objekte kot za stanovanjske hiše. Ponujamo vam prekrivanje streh z umetnimi masami, ki jo odlikuje hitra in ugodna izvedba, ki je predvsem vremensko odporna ter dolgotrajno trpežna. V naši fotogaleriji si lahko ogledate nekaj dokončanih objektov.

Ponujamo vam tudi suhomontažna gradbena dela, primerna za novogradnje, adaptacije ali modernizacije ter vgradnjo strešnih oken.

 

Cilj našega podjetja je kvalitetno ter v dogovorjenem času opravljeno delo. Zagotavljamo vam strokovno in profesionalno izvedene storitve in vam pomagamo k cenovno ugodnim rešitvam za vaš dom ali poslovni prostor.

 

Vabimo vas, da nam posredujete povpraševanje na spodnjem kontaktnem obrazcu. Z veseljem vam bomo pripravili primerno ponudbo, ki bo ustrezala vašim željam.